Boğaziçi Üniversitesinde Çizim

Boğaziçi Üniversite'sine yolum düşmüşken çizim yapmadan çıkmayayım dedim. Fen-Edebiyat Fakültesi binasını çizdim. Çizim+boyama 1 saat kadar sürdü. Geçen yaz bir yeri çizmeye karar verip oturmam, taslağı çizmem, boyamam falan derken iki saati buluyordu işimi bitirmem. Sıradaki hedef: 30 dk. Aslında kurşun değil de direkt çizim kalemiyle başlasam daha kısa sürecek çizim ama cesaret edemiyorum. Batırırım diye korkuyorum biraz. Korkuyu yenmek zaman alacak gibi.



Yorumlar

  1. It looks so real!!!! All of that in just 1 hour is unbleivable. U managed to draw all of the windows too😲😲😲😲

    YanıtlaSil
  2. Boğaziçi'ndenim ve çizimine bayıldım! Blogunda çok daha fazla yazıya sahip olan bloglara göre daha fazla yardımcı oldu. Umarım yazılarına devam edersin :)

    YanıtlaSil
  3. Bir yerlerden girsem şu sulu boyaya dedim. Kâğıt kalitesi araştırmaktan başlayıp yazılarını okuya okuya en son bir Boğaziçi'li olarak burada buldum kendimi. 3 ayı aşkındır şu manzaraya hasret ben'e müthiş geldi doğrusu.
    Oldukça başarılı 👌 üstelik bir saatte. Yolun düşerse yeniden belki denk geliriz :) çizmeye başlamayı deneyeceğim ben de inşallah senden aldığım ilhamla :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar bu görseli bir afişte kullanmak istiyoruz. İletişime geçebilir miyiz?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder